Κυριακή, 20 Απριλίου 2008

Ο Τσίπρας στους Schooligans


Ο Τσίπρας όμηρος των Schooligans

Ο Τσίπρας έδωσε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στους Schooligans. Το Blog85100 σεβόμενο τον πολύτιμο χρόνο του αναγνώστη, σας παραθέτει τα highlights (και ενίοτε σχολιάζει).

- Μετά το αποτέλεσμα τον δημοτικών εκλογών τον ήθελαν όλες οι εκπομπές. Ακόμα και τα περίεργα show που κάθονται όλοι σε ένα τραπέζι, τρώνε και τραγουδάνε. Μόνο η Νικολούλη δεν τον ζήτησε να ψάξουν μαζί κανέναν αγνοούμενο! (Η Αννίτα Πάνια σου ζήτησε να τραγουδήσεις με τον Κάτμαν;)

- Ένας τρελός παπάς στην Κορινθία φωνάζει κάθε Κυριακή ‘Χριστιανοί μακριά απ’τον Τσίπρα. Είναι ο νέος αντίχριστος. Είναι 33 χρονών και έχει εκλεγεί σε φιλοεβραϊκό κόμμα!

- Όταν ο Καρμανλής του τηλεφώνησε μετά την εκλογή του, του είπε ‘Έλα ρε μεγάλε, τι κάνεις;’

- Συναντήθηκε τυχαία με την Παπαρήγα σε ουζερί κι εκείνη γύρισε την πλάτη για να μην χαιρετήσει!

- Σε ένα talk show που ήταν καλεσμένος ως γλάστρα, οι Πρετεντέρης, Γιακουμάτος και Κουλούρης τσακώθηκαν σε πολύ υψηλούς τόνους live on air. Μόλις έπεσαν οι διαφημίσεις μαλάκωσαν και συζητούσαν ότι έχουν ανεβάσει τα νούμερα. (Πήγες κι εσύ σε εκπομπή με ..νούμερα!)

- Είχε κάνει παλιότερα δήλωση ότι θαυμάζει την διαχρονική σκέψη του Μάο. Οι Schooligans τον στρίμωξαν λέγοντας του ότι αυτή η διαχρονική σκέψη οδήγησε σε ανελευθερία, λογοκρισία, φυλακίσεις και δολοφονίες 38 εκατομμυρίων ανθρώπων. Αυτός τελικά είπε ‘δεν μπορώ να σας κάνω να εκτιμήσετε τη σκέψη του Μάο’ (βρε μπαγάσα, μήπως το επόμενο σου project είναι η δημιουργία ..ακροδεξιού κόμματος;)

- Στο συνέδριο του Πασόκ ο Πάγκαλος ήταν πολύ φιλικός απέναντι του. Την άλλη μέρα βέβαια ανέβηκε στο βήμα και του τά’ χωσε. Ο Τσίπρας πάντως τον εκτιμά. (Μήπως είστε κολλητάρια και με το ..Βγενόπουλο;)

- Ξενέρωσε που η σχέση του με μία δεσποινίς έγινε πρωτοσέλιδο. Η υποψήφια πεθερά δήλωσε σχετικά ‘Ο ίδιος θα αποφασίσει πότε θα πάρει το κορίτσι’!

- Κάποιοι δημοσιογράφοι είχαν παραποιήσει μία συνέντευξη του με σκοπό να τον παρουσιάσουν ως ‘υπερφίαλο Ναπολέοντα που έχει σκοπό να ενώσει την αριστερά και να ηγηθεί’. (Πήγαινες γυρεύοντας, πάρε τώρα το κολάζ σου!)


Ο Τσίπρας Ναπολέον

- Είπε ‘ο Ψωμιάδης είναι cult φιγούρα της πολιτικής ζωής'.

- Στο σχολείο έκανε σκονάκια (σε ποιο μάθημα, θρησκευτικά μήπως;)

- Είπε ‘έχω βρεθεί σε παρέες που καπνίζουν χασίς αλλά δεν δοκίμασα’ (εδώ ολόκληρος πλανητάρχης Κλίντον παραδέχτηκε ότι έχει δοκιμάσει, εσύ γιατί κολώνεις;)

- Τον πήγανε στην αστυνομία γιατί έκλεψε παγωτά απ’τον περιπτερά! (άντε τώρα εγώ να σε εμπιστευτώ να διαχειριστείς το δημόσιο χρήμα!)

- Είπε ‘από τότε που έγινα πρόεδρος έχω περισσότερες κατακτήσεις αλλά λιγότερο χρόνο να τις αξιοποιήσω’ (πρόσεχε η ..Πεθερά καραδοκεί!)

- Στον στρατό είχε βάλει βύσμα έναν Πασόκο αλλά αυτός τα έκανε θάλασσα και τα πράγματα έγιναν χειρότερα. (Αααα, ώστε γι’αυτό αρνείσαι πεισματικά την συνεργασία!)