Δευτέρα, 21 Απριλίου 2008

Συνέντευξη τύπου Τζίγγερ


Update: 22/04/08 15:47
O Τεντυμπόης δεσμεύεται να μην ξανακάνει προβλέψεις! Τέλος.


Θολό το τοπίο στο τριφύλλι

Αύριο είναι η μεγάλη Τρίτη των απανταχού Βάζελων. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Βαρδινογιάννης θα δώσει συνέντευξη τύπου για όλα τα θέματα που ..ταλανίζουν τον Παναθηναϊκό κόσμο (τις κλισεδάρες που πετάω θα σας τις γράφω με italics).

To blog85100 σεβόμενο την ανάγκη του αναγνώστη για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση (άντε πάλι τα ίδια!), μυρίζει τα νύχια του και σας ενημερώνει προκαταβολικά για το τι θα πει αύριο ο πρόεδρος αλλά και για το πώς θα πορευτεί από ‘δω και μπρος (θα ντυθώ γαμπρός)!

Τι θα πει:

- Θα παραδεχτεί ότι έκανε λάθη

- Θα τα χώσει στο Γαύρο και στην ΕΠΟ για ΚΑΣ και πρωτάθλημα μαϊμού

- Θα τα χώσει σε Βγενόπουλο και λοιπούς που λιμπίζονται την ΠΑΕ (το τσιφλίκι, μου ανήκει!)

- Θα προαναγγείλει διαρθρωτικές αλλαγές για την λειτουργία της ΠΑΕ

- Ίσως μιλήσει και για το θαμμένο συλλαλητήριο (RIP) (εδώ πάντως κρατώ και μια πισινή)

Τι θα κάνει μετά:

- Θα σουτάρει τον Πεσέιρο

- Θα τάξει γη και ύδωρ στο Μπάγεβιτς. Αν τα φράγκα είναι καλά ο βάτραχος θα αναθεωρήσει όλα τα ‘Εγώ στον ΠΑΟ δεν πάω’, θα κάνει τουμπεκί και θα έρθει!

- Θα κρατήσει τον μεταφραστή-τεχνικό διευθυντή Βέλιτς (έτσι γλυτώνει κι ένα μισθό!)

- Για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια θα ψωνίσει παίκτες απ’τις μπουτίκ που ψωνίζει ο Γαύρος και όχι απ’τα πανέρια της Αθηνάς που ψώνιζε ως τώρα

- Θα αρχίσει δειλά-δειλά να κάνει άνοιγμα σε παλέμαχους που είναι η ζωντανή ιστορία του τριφυλλιού. Ίσως δούμε κάποιους απ’ αυτούς σε υπεύθυνες θέσεις.

- Θα προσπαθήσει να τα ξαναβρεί με νορμάλ φιλάθλους και ανεγκέφαλους οπαδούς. Οι δεύτεροι με δυό καλές μεταγραφές κι ένα πρωτάθλημα θα ψηθούν αμέσως. Οι πρώτοι είναι δυσκολότερο να ξεχάσουν την 20ετία της ντροπής (εκτός κι αν ο Παναθηναϊκός εξαγοράσει μέσα σε μία σεζόν την Τσέλσι, την Μάντσεστερ, τη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα μαζί)!


Όποιος προβλέπει κάτι άλλο είναι ευπρόσδεκτος να το καταθέσει!