Πέμπτη, 10 Απριλίου 2008

Σούπερ Σάρκο

Ο Σαρκοζί Σούπερμαν Δεν ξέρω τι να πω γι’αυτόν τον τύπο. Είναι θρασύς, φασιστόμουτρο, υπερφίαλος και αλαζόνας, αλλά μεσ’τη βλακεία του είναι τόσο διασκεδαστικός που τελικά σε καταφέρνει να του τα συγχωρείς όλα.

Ας θυμηθούμε λοιπόν μερικούς άθλους του Σούπερ Σάρκο:

Ο Σαρκοζί Δον Ζουάν
Γνώρισε τη Σεσιλιά (όπως λέμε Τριανταφυλλιά, Γαρουφαλλιά, Λεμονιά) την ώρα που αυτή περνούσε σε κατάσταση εγκυμοσύνης το κατώφλι του δημαρχείου για να παντρευτεί τον καλό της. Ο Σούπερ Σάρκο ήταν ήδη παντρεμένος και …δήμαρχος! Τους πάντρεψε, τη στάμπαρε, τους χώρισε, χώρισε κι ο ίδιος και την παντρεύτηκε!
Ο Σαρκοζί Δον Ζουάν
Σαρκοζί ο καθαρόαιμος
Υποσχέθηκε αυστηρούς ελέγχους για παράνομους μετανάστες και πρότεινε τη σύσταση υπουργείου ‘Μετανάστευσης και Εθνικής Ταυτότητας’.
Σαρκοζί ο καθαρόαιμος

Σαρκοζί ο Τουρκοφάγος
Είπε ότι οι Τούρκοι ούτε είναι, ούτε θα γίνουν ποτέ Ευρωπαίοι. Σαρκοζί ο Τουρκοφάγος

Ο Σαρκοζί Μάρθα Βούρτση
Είπε ‘δεν θα παίξω τον Αη Βασίλη, για να φέρω χριστουγεννιάτικα δώρα στους Γάλλους’ και ‘δεν έχω να σας υποσχεθώ παρά ιδρώτα και δάκρυα’.

Ο Σαρκοζί Μάρθα Βούρτση

Ο Σαρκοζί Μίκυ Μάους
Πριν καλά-καλά βγει το διαζύγιο με τη Σεσιλιά εμφανίστηκε χεράκι-χεράκι με τη νέα του κατάκτηση Κάρλα Μπρούνι στην παρέλαση του Μίκυ Μάους στην Eurodisney. Την παντρεύτηκε με συνοπτικές διαδικασίες.

Ο Σαρκοζί Μίκυ Μάους

Σαρκοζί ο Γάλλος κροίσος με επτά γράμματα
Έκανε κρουαζιέρα με υπερπολυτελές γιοτ φίλου του επιχειρηματία, πήγε για διακοπές στην Αμερική και φιλοξενήθηκε στην έπαυλη του πρώην αντιπροέδρου της Microsoft.
Μετά πήρε την Κάρλα και πεταχτήκανε μια βόλτα για τουρισμό στις πυραμίδες της Αιγύπτου. Τα περιουσιακά του στοιχεία ανέρχονται στο ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ. Σαρκοζί ο Γάλλος κροίσος με επτά γράμματα

Σαρκοζί ο ακριβοδίκαιος
Πετσόκοψε τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των Γάλλων ασφαλισμένων και έδωσε μία μικρή αύξηση στον εαυτό του γιατί δεν τα έβγαζε πέρα (από 101.000€ πήγε στα 240.000€ ετησίως!)

Σαρκοζί ο ακριβοδίκαιος

Σαρκοζί ο Μακεδόνας
Τα έχουμε πει ήδη. Είναι ο μόνος μεγάλος που πήγε κόντρα στους Αμερικάνους και υποστήριξε ανοιχτά την Ελλάδα στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Σαρκοζί ο Μακεδόνας

Ο Σαρκοζί Δαλάι Λάμα
Την ώρα που ο Μπους λέει ότι δεν πρέπει να συγχέουμε τον αθλητισμό με την πολιτική και όλοι οι υπόλοιποι μασάνε τα λόγια τους για το θέμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Κίνα, ο Νικόλας είναι ο μόνος που συντάσσεται ανοιχτά με τους Θιβετιανούς και απειλεί να μποϊκοτάρει τους Ολυμπιακούς αγώνες. Ο Σαρκοζί Δαλάι ΛάμαΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπους και Σαρκοζί