Τρίτη, 13 Μαΐου 2008

Ο Καραμανλής στο Facebook

Ενώ κατά καιρούς είχαν δημοσιευθεί ένα κάρο άρθρα σχετικά με το πώς οι πολιτικοί μας κάνουν χρήση του internet για την προβολή τους..

και ενώ σε αυτά τα άρθρα είχαν αναφερθεί ονόματα πολιτικών που έχουν σελίδες στο facebook όπως ο Καραμανλής, ο Παπανδρέου, ο Αλογοσκούφης και άλλοι..

τα ξεφτέρια του μεγάρου Μαξίμου μόλις πριν λίγες μέρες αντιλήφθηκαν πως κάποιος άγνωστος είχε δημιουργήσει σελίδα στο facebook για τον πρωθυπουργό μας!

Είχε βάλει το όνομα του, τις φωτογραφίες του και είχε προλάβει να κάνει και 2.500 φίλους! Μάλιστα ανάμεσα στους φίλους του ήταν και ο Γιώργος Βουλγαράκης και πολλοί άλλοι διάσημοι.

Ο πρωθυπουργός όταν το αντιλήφθηκε, τα πήρε στο κρανίο, ζήτησε να κατέβει η σελίδα και ήρθε σε επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές και την Αμερικανική εταιρία προκειμένου να βρεθεί ο ένοχος. Η σελίδα κατέβηκε όντως την Παρασκευή και οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.


Το facebook χρησιμοποιείται από πολλούς πολιτικούς και άλλους διάσημους για την προβολή τους και κυρίως για να προσεγγίσουν τη νεολαία η οποία έχει γυρίσει επιδεικτικά την πλάτη στην τηλεόραση.

Πρωτοπόρος στον τομέα αυτό είναι φυσικά ο George Papandreou, ο οποίος ως γνωστόν είναι φανατικός ιντερνετάκιας και hi tech freak! Τον λογαριασμό του στο Facebook τον διαχειρίζεται αυτοπροσώπως και όποτε έχει ελεύθερο χρόνο απαντάει σε μηνύματα και κάνει νέους φίλους. Οι φίλοι του αυτή τη στιγμή ανέρχονται στους 2.850.

Αυτές τις μέρες μάλιστα που ήταν τραυματίας και ο ελεύθερος του χρόνος ήταν περισσότερος από ποτέ, αναστέναξαν τα πληκτρολόγια..
4 comments:

manetarius είπε...

Μπον ζούρ..

Ανησυχητικό μου ακούγεται που μπορούν και κάνουν τόσους φίλους μ' αυτά τα ονόματα!!
Μάλλον μας περιμένουν τα χειρότερα...!

..κι ορέ ντουβάρ!

TeddyBoy είπε...

Bonjour Champignon!

Φοβάμαι πως το επόμενο βήμα των δαιμόνιων πολιτικών αρχηγών μας θα είναι το e-rousfeti!

Αν αρχίσουν να μοιράζουν διευκολύνσεις μέσω facebook τότε να δεις σε τι αστρονομικά νούμερα θα φτάσουν οι φίλοι τους!

kwlogria είπε...

Αρχίδια φίλους κάνουν, συγνώμη κιόλας...

ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ 85100.ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ.....ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΛΑΚΕΣ-ΠΑΜΕ ΜΕ ΓΕΛΙΟ ΩΣ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ-ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ-ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ-ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΡΕΜΑΛΙΑ?-Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΧΑΛΙΑ-ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ-Ν'ΑΝΑΣΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ.........(ΑΝΤΕ ΞΑΝΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΡΧΗ-ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΛΙΓΗ ΗΔΟΝΗ)........