Κυριακή, 8 Ιουνίου 2008

Ξεπούλημα λιμανιών

Μέσα στην ροζ επικαιρότητα των τελευταίων ημερών, τα κανάλια όπως ήταν φυσικό έθαψαν εντελώς το νέο μεγάλο σκάνδαλο που αφορά στην εκχώρηση των Ελληνικών λιμανιών σε ιδιώτες.

Η κυβέρνηση πιστή στην πολιτική των μεταρρυθμίσεων, συνεχίζει το ξεπούλημα όλων των εθνικών υποδομών στρατηγικής σημασίας, μέσα σε καθεστώς πλήρους ..διαφάνειας.

Μετά τις τηλεπικοινωνίες, ήρθε και σειρά των λιμανιών (σύντομα θα παραχωρηθούν σε ιδιώτες η θάλασσα, τα δάση και ο αέρας που αναπνέουμε)!

Άνοιξαν λοιπόν οι προσφορές για τον εμπορευματικό σταθμό του ΟΛΠ και διαπιστώθηκε ότι η πιο συμφέρουσα προσφορά ήταν αυτή της κινεζικής εταιρίας Cosco.

Σύμφωνα με την κυβέρνηση και τον διευθύνων σύμβουλο του ΟΛΠ, η Cosco προσέφερε το αστρονομικό ποσό των 4,3 δις ευρώ, προσφορά που υπερβαίνει και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις καθώς το συνολικό τίμημα που θα καταβληθεί είναι 7πλάσιο της τρέχουσας κεφαλαιοποίησης του Οργανισμού!

Η ανακοίνωση της Cosco που παρουσιάζεται σε άρθρο των Financial times και υποστηρίζει ότι η προσφορά της εταιρίας είναι μόλις 500 εκατομμύρια ευρώ, κρίνεται εντελώς ανακριβής αφού ως γνωστόν η Cosco δεν ξέρει ..τι έχει προσφέρει και οι Financial Times θεωρούνται μια αναξιόπιστη φυλλάδα!

Ποιος να κρύβεται άραγε πίσω απ’ αυτή την αινιγματική κινεζική εταιρία που φάσκει κι αντιφάσκει, εκθέτοντας παγκοσμίως την σεμνή και ταπεινή Ελληνική κυβέρνηση;

To Blog85100 κατόπιν ενδελεχούς έρευνας, φτάνει στη λύση του μυστηρίου και σας αποκαλύπτει όλη την αλήθεια σε παγκόσμια αποκλειστικότητα:!!!

3 comments:

κολλητήρι είπε...

Τι κακό μ'αυτούς τους Κινέζους.
Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, βρίσκεις κι έναν από κάτω.
Χειρότεροι κι απ'τους Εβραίους κατάντησαν.

Εγώ πάντως πιστεύω ότι πίσω απ'όλα αυτά κρύβεται ο κινεζικός δάκτυλος της Σου Λι!

Ανώνυμος είπε...

Xaxaxxaxaxa Που τον ξεθαψες αυτον;;;
Πρεπει να τη σκαπουλαρε τη φυλακη ε;;

Για ενα διαστημα(μεσα απ'τη φυλακη) εκανε και καριερα Τζινα Βαρωνη αφου αυξανομειωνοταν ωσαν το ακορντεον!!!

TeddyBoy είπε...

Κολλητήριον
Αυτή δεν είναι η χαζή γραμματέας που αντί να στείλει συμπληρώματα διατροφής στον Ιακώβου, έστειλε ντόπα!;
Έτσι λοιπόν εξηγείται! Πληκτρολόγησε την ανακοινώση της Cosco και έκανε λάθος στα ποσά!

Gio
Που τον θυμήθηκα; Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάποιος πλήρωνε πολλαπλάσια ποσά απ' αυτά που του ζητούσαν;!
Πλάκα πλάκα, τώρα που το σκέφτομαι το container της φώτο μάλλον θα είναι γεμάτο pampers!