Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2008

Η αποκαθήλωση του Κινέζου

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Σκούλας θέλοντας να δηλώσει πως είναι στο πλευρό του George προχώρησε σε μία κίνηση που μπορεί να ανοίξει νέους δρόμους στην εξω-πολιτική του καριέρα.

Με φοβερή άνεση και αέρα που θα ζήλευε ακόμη και ο Σπύρος Σούλης από την εκπομπή "Άλλαξέ το", ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ξεκρέμασε την κορνίζα με το πρόσωπο του Κινέζου από τα γραφεία του κόμματος.

Αφού την κρέμασε σε θέση τέτοια που έβλεπε την πλάτη των ακροατών, έβαλε πρώτο τραπέζι πίστα μία κορνίζα με το πρόσωπο του George!

Οι σκηνές που ακολουθούν είναι από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Εμείς συμβουλεύουμε το κανάλι να αρχίσει να σκέφτεται ένα νέο πρότζεκτ εκπομπής, όμοιο με αυτό της εκπομπής του Σπύρου Σούλη, με κεντρικό παρουσιαστή τον Γιάννη Σκούλα!

Η αποκαθήλωση...και το "κρέμασμα"...

6 comments:

Ανώνυμος είπε...

Σαν τους εικονολάτρες ένα πράγμα.
Όσο πάμε και προς τα πίσω.
Τι μας φταίει κι έχουμε γίνει τόσο κάφροι; Το νερό που πίνουμε; Χάνουμε την ουσία των πραγμάτων και ασχολούμαστε με επικοινωνιακά τερτίπια!

wert01gf είπε...

Μα ήταν κορνίζα αυτή τώρα; Καλά έκανε ο διακοσμητής και την άλλαξε. Χαλούσε όλο το image του ΠΑΣΟΚ. Μα τι λέω ο άνθρωπας;

Ανώνυμος είπε...

Χεχεχεχε πλακα πλακα κατι τετοιο το εχουν στα σκαρια..ηδη προβαλλουν την αμερικανικη εκδοση

Extreme Makeover(PASOK Edition)
:)

wilma είπε...

Παιδιά τι αστεία ιστορία! πόσο χαίρομαι που ο κόσμος ανακαλύπτει την απόλαυση μέσα από τα απλά καθημερινά πράγματα! κοίτα τώρα πόσο εύκολα χάρηκε ο Σκουλας. άλλαξε εικόνισμα κι ηρέμησε. Μετά θα πιάσει τις κουρτίνες. Απλά πράγματα όμως! τι siemens, τι σκάνδαλα, τι ζαχόπουλοι. Η Ζωή είναι Ωραία!

beth είπε...

εγω πολυ τον παω τον Σπύρο

Sandy Cheeks είπε...

Χα χα χα! καλό.