Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2008

Μέτρα κατά Τραπεζών

Επιτέλους και κάποια κίνηση από την κυβέρνηση, στην προσπάθειά της να δαμάσει την αλόγιστη εκμετάλευση των τραπεζών απέναντι στους δανειολήπτες, αλλά και γενικά στους πελάτες!

Το Υπουργείο Ανάπτυξης και συγκεκριμένα ο Χρ. Φώλιας εξέδωσε μία σειρά μέτρων που βάζουν φρένο σε προμήθειες και πανωτόκια, δίνοντας περισσότερη σημασία στον δανειολήπτη.

Τα μέτρα αφορούν κυρίως κάποιες επιβαρύνσεις εξόδων και προμήθειες για τους χρήστες πιστωτικών καρτών αλλά και απαλλάσουν εν μέρει τους δανειολήπτες από τα ισχυρά δεσμά των τραπεζών.

Μακάρι να δούμε και άλλες τέτοιες κινήσεις και σε άλλα επίπεδα της οικονομίας από οποιαδήποτε κυβέρνηση είναι στην εξουσία!

3 comments:

wert01gf είπε...

Πάλι μέτρα; Όλο μέτρα ακούμε και μέτρα δεν βλέπουμε. Για την ακρίβεια, το ασφαλιστικό, τις τράπεζες, τις ιδιωτικοποιήσεις.. Και τελικά, τι; Τελικά, ποιός; Τελικά, πως; Όλα όπως ήτανε, όλα όπως τα ξέραμε..

Ανώνυμος είπε...

Έκαναν τέτοιο πράγμα;
Δεν το πήρα χαμπάρι. Θα το ψάξω να δω τι είδους ελαφρύνσεις είναι και τα ξαναλέμε.
Ευχαριστώ πάντως για την πληροφορία. (Ελπίζω να μη κάνεις πλάκα!!).
Μια κοραλένια καληνύχτα!

Ανώνυμος είπε...

Τι μέτρα ρε παιδιά μια ευχή έκανε ο ανθρωπος και παρακάλεσε τις Τράπεζες να εφαρμόσουν τις αποφάσεις των δικαστηρίων. Τίποτα δεν μπορούν να κάνουν οι Τράπεζες έχουν το μαχαίρι και το πεπόνι, πάρτε το χαμπάρι κανένας ''μπαμπάκας'' δεν σας προστατέψει από τον μπαμπούλα(Τράπεζες)
==Τσαμπίκπος==