Πέμπτη, 3 Ιουλίου 2008

Το ταξίδι του Λιάπη

Έχει βαλθεί να μας τρελάνει ο Μ. Λιάπης με το περιβόητο ταξίδι του, αφού υποστηρίζει ότι διοργάνωσε τα πάντα μόνος του και μπορεί να το αποδείξει με παραστατικά!

Από την άλλη βέβαια υποστηρίζει πως αν έχει γίνει κάτι το ύποπτο όσον αφορά την όλη ιστορία του ταξιδιού έχει γίνει εν αγνοία του!

Ας προσπαθήσω να σας εξηγήσω τι εννοεί ο ταλαίπωρος κυρ Μιχάλης που δεν τον πιστεύει κανείς:

Ο κακομοίρης ήθελε να παρακολουθήσει έναν αγώνα ποδοσφαίρου και όπως κάνει όλος ο κόσμος πήγε σε ένα πρακτορείο τουρισμού. Έκει του έβγαλαν εισητήρια, τον πληροφόρησαν για το πρόγραμμα των εκδρομών και του έκλεισαν VIP δωμάτιο. Το ταξιδιωτικό του πρακτορείο μάλιστα ήταν τόσο καλό, που του βρήκαν και παρέα. Έτσι του έστειλαν μαζί τον κ. Χριστοφοράκο!

Όταν ο κυρ Μιχάλης ζήτησε να πληρώσει τον πληροφόρησαν πως όλα είναι δωρεάν, αφού το πρακτορείο που επισκέφθηκε ήταν θυγατρική μιας εταιρείας που είχε πολλά "πάρε - δώσε" με την Ελλάδα και δεν ήταν δυνατόν να πάρουν χρήματα από κοτζαμ' Υπουργό!

Τώρα 2 χρόνια μετά του ζητάνε τα ρέστα γιατί δεν πλήρωσε, ενώ εκείνος φωνάζει πως όλα έγιναν καθ' όλα νόμιμα . Ο υπουργός απλά επισκέφθηκε το:


6 comments:

moyratos είπε...

Ε βέβαια, κοτζαμάν Siemens Travel μετά από όλα αυτά που ακούγονται να μην ζητάει και ρέστα? Έχει δώσει τόσα και τόσα σε υπουργούς, να μην πάρει και τίποτα?

wilma είπε...

έχει και bonus miles όπου μετά από συγκεκριμένο αριθμό μιλίων σου χαρίζουν κουζίνες, απορροφητήρες και τοστιέρες. Αυτή είνα εταιρεία.

manetarius είπε...

Όλα καλά, αλλά ένα τηλέφωνο δεν έχει αυτό το πρακτορείο;
Έχω κι άλλη άδεια τον Αύγουστο και αναρωτιόμουν που να πάω..

Ανώνυμος είπε...

Γι αυτό καθυστερούσε να βγει να μας πει ότι είναι αυτός που πήγε στον αγώνα Ελλάδας Βραζιλίας; Μάζευε τις αποδείξεις; Και μόλις έσκασε το όνομα, στην Ελευθεροτυπία, έκανε δυό μέρες να δώσει απάντηση και τα παραστατικά στη δημοσιότητα. Είχαν έρθει πια!Ούφ! βαρέθηκα! Πρέπει να απαλλαγώ από την επαγγελματική μου διαστροφή και να πάω διακοπές!!
Θα κλατάρω.

Sandy Cheeks είπε...

Το άτομο μου θυμίζει "ήρωα" της επιθεώρησης.
Και αυτό που βλέπω είναι ότι υπάρχει μεγάλη πολιτική απαξίωση από όλο το κόσμο ενώ δεν μπορώ να καταλάβω που το πάνε λόγω γενικότερης θολότητας του τοπίου.

Ανώνυμος είπε...

...βασικα (τους)συμφερει να ειναι θολο το τοπιο για να το πανε ΟΠΟΥ θελουν!
To επομενο ποστ του blog νομιζω δινει την απαντηση για να ταρακουνηθουνε μερικοι κωλοι!