Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2008

Μονιμοποίηση Πυροσβεστών

Τη μετατροπή των συμβάσεών τους σε αορίστου χρόνου ζήτησαν συμβασιούχοι πυροσβέστες - διασώστες, που επιδίωξαν να συναντηθούν με τον υπουργό Οικονομίας Γεώργιο Αλογοσκούφη, τη Δευτέρα, στη Θεσσαλονίκη.

Βλέπεις άλλη χάρη έχει να ξέρεις ότι εκτός από το φραπέ που απολαμβάνεις το καλοκαίρι ενώ "αράζεις", θα έχεις και ζεστό κουπάτο ελληνικό όλο το χειμώνα...

Το άσχημο είναι ότι απαγόρευσαν το τάβλι εν ώρα υπηρεσίας!(είναι πραγματικό γεγονός, δεν κάνω πλάκα)

3 comments:

manetarius είπε...

Καλημέρα!
Νομίζω οτι καλά κάνανε ζητήσαν νομιμοποίηση.. τώρα το μόνο που μένει είναι καλή οργάνωση για να σβήνουν και τις φωτιές..!
Ερώτηση: Γιατί δεν βάζουν τους μπάτσους να σβήνουν καμιά φωτιά, που είναι και μουσκουλάτοι και τη σηκώνουν την κάνουλα; Κάθονται που κάθονται..

dr.Seeng είπε...

Χμ...δεν είναι άδικο αυτό που ζητάνε. Η δουλειά τους το καλοκαίρι είναι πολύ δύσκολη και δικαιούνται κάτι παραπάνω.
Απλά... ως δημόσιοι υπάλληλοι λογικό είναι να μπουν κι αυτοί στο καλούπι... Αλλά αυτό είναι υποχρέωση άλλων για να διορθωθεί.

Manetarius, στην αστυνομία και στο στρατό βγάζουν τα καλοκαίρια περίπολα για πυρασφάλεια. Θα με πεις... και τι κάνουν; Πιο πολύ τυπική είναι η συγκεκριμένη υπηρεσία, αλλά αν της δώσουν περισσότερη έμφαση θα έχει καλά αποτελέσματα.

Limokontoros είπε...

manetarius
μουσκουλάτοι οι μπάτσοι;

dr seeng
όπως το είπες:το καλοκαίρι είναι πολύ δύσκολη..το χειμώνα γιατί να πληρώνονται;

Αν κάποιος από εσάς είχε δηλαδή μία επιχείρηση τουριστική ας πούμε, που λειτουργεί στο full το καλοκαίρι και χρειάζεται πχ 10 υπαλλήλους, ενώ το χειμώνα βαράει μύγες και χρειάζεται 3, τους υπόλοιπους 7 θα τους κρατούσατε και τον χειμώνα;