Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2008

Apple iPhone


iPhone ή αλλιώς Intelligent Phone.
Αυτό είναι το όνομα του πλέον καλύτερου κινητού κατά τη γνώμη μου, που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή (και) στην ελληνική αγορά!

Σήμερα μόλις ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του στη χώρα μας από μεγάλη εταρεία κινητής τηλεφωνίας. Η τιμή του αρκετά τσουχτερή, (μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ), αλλά μην πτοείστε!

Εγώ το απέκτησα πριν από 2 περίπου μήνες μέσω του ebay σε πάρα πολυ καλή τιμή, γύρω στα 300$...

Βέβαια δεν είναι το 3G, αλλά πιστέψτε με δεν έχει και πολλές διαφορές! Αν εξαλείψουμε τον παράγοντα χωρητικότητα που "παίζει" στα 4gb, 8gb και 16gb (το 3G διατίθεται μόνο σε 8gb και 16gb), η διαφορά του 3G από το απλό, είναι ότι στο απλό σερφάρετε στο net μόνο αν βρείτε ελεύθερο δίκτυο wifi (που πλέον υπάρχει παντού), ενώ στο 3G μπορείτε να αγοράσετε την προπληρωμένη κάρτα για internet της Vodafone, και να σερφάρετε από όπου θέλετε!


Κατά τα άλλα πρόκειται για ένα κινητό θαύμα, (apple λογισμικό θα μου πεις...), γρήγορο με απίστευτη touch οθόνη, και άπειρες δυνατότητες σε όλους του τομείς!

Όλα γίνονται μέσω downloading από τον installer (που είναι άκρως ασφαλής) και από το pc σας μέσω του itunes. Χωρίς cd, οδηγούς και άλλα κουραστικά βιβλιαράκια, απλά το συνδέετε με USB και είστε έτοιμοι!

Αν λοιπόν επιθυμείτε την αγορά ενός iPhone, σκεφτείτε και τη λύση του ebay, πάντα με προσοχή...

1 comments:

Κοκό είπε...

Άκουσα για ουρές στη Γλυφάδα, λαός να πάρει το κινητό! Ούτε ο Χάρρυ Πόττερ!