Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2008

Η σφαγή των αμάχων απ' τον πρόεδρο της Γεωργίας


Μιχαήλ Σαακασβίλι

Στην παραπάνω φώτο απεικονίζεται ο υπαλληλίσκος των Αμερικάνων στη Ανατολική Ευρώπη. Λέγεται Μιχαήλ Σαακασβίλι και είναι ο πρόεδρος της Γεωργίας.

Είναι ο άνθρωπος που δολοφόνησε 2.000 άμαχους Οσετούς μέσα σε μία νύχτα την ώρα που εκείνοι κοιμόντουσαν. Τους ξεκλήρισε με υπερσύχρονα όπλα μαζικής καταστροφής, Αμερικανικής κατασκευής.

Έχοντας εδώ και χρόνια την αμέριστη συμπαράσταση των Αμερικάνων εργοδοτών του, θεώρησε πως η επίθεση στη Νότια Οσετία, με τον άρτια εξοπλισμένο και εκπαιδευμένο απ’ τους Αμερικάνους στρατό του θα ήταν ένα εύκολο παιχνιδάκι.

Πόσο μάλλον αν αυτή η επίθεση λάμβανε χώρα τη στιγμή που ο Πούτιν παρακολουθούσε την τελετή έναρξης στο Πεκίνο, ‘παρέα’ με τον Τζωρτζ Μπους!

Έπαιξε λοιπόν και έχασε (τα πάντα)!
Τα ρωσικά στρατεύματα τον συνέτριψαν, τα άρτια εκπαιδευμένα πρωτοπαλίκαρα του τράπηκαν σε άτακτη φυγή, η Νότια Οσετία και η Αμπχαζία ήρθαν σε πλήρη Ρωσικό έλεγχο και τα αφεντικά του (κατά τη συνήθη τους πρακτική) τον πούλησαν.

Ένας ηγέτης λερωμένος με το αίμα 2.000 αμάχων είναι ένα άχρηστο πιόνι στα χέρια των Αμερικάνων. Απλώς θα τον κάψουνε και θα ψάξουν για τον επόμενο Φέρελπι νέο που θα πραγματοποιήσει τα σχέδια τους για την Ανατολική Ευρώπη.

Τι; Δεν μπορείτε να τον δείτε στη φωτογραφία; Όχι φίλοι μου, δεν φταίτε εσείς!
Δεν φαίνεται γιατί απλώς είναι ένα χαμένο κορμί.

10 comments:

Ανώνυμος είπε...

teddyboy μου και χαμένο ρούχο να τον πεις, όπως το συνηθίζουν τον χαρακτηρισμό αυτό στο χωριό μου, το ίδιο είναι. Πάντως χαμένα κορμιά είναι και ο Μπους και ο Πούτιν. Μην ξεχνιόμαστε....

Ανώνυμος είπε...

Μα και συ..τι περιμενεις απο ανθρωπο που τρωει για σνακ γραβαντα-30% μεταξι;Μονο κετσαπ και μαγιονεζα δεν απλωσε επανω..

dr.SeenG είπε...

Προφανώς ακόμα μία αποτυχία της εξωτερικής πολιτικής του Μπους. Κι αυτή τη φορά, το κόστος το πλήρωσαν οι μαύροι Οσετοί. Κρίμα και άδικο ρε γμτ... Κρίμα.

Κοκό είπε...

Σπασμωδικές κινήσεις...καμμένα μυαλά...αδικοχαμένος κόσμος

moyratos είπε...

Ετσι και αλλιώς ξέραμε τι φάρα είναι οι Γεωργιανοί. Τώρα μας το επαληθεύσανε κιόλας!!!!

Και η πώληση των όπλων καλά κρατεί!!! Ηταν μια καλή δοκιμή των νέων όπλων για τον επόμενο πόλεμο των Αμερικανών.

TeddyBoy είπε...

Ζάνζι μου
Συμφωνώ, αλλά τον Πούτιν θα τον κατέτασσα μια θέση χαμηλότερα στην ΧαμενοΚορμοΚλίμακα!

Gio
Τον είδα χθες το βράδυ τον καραγκιόζη να τρώει τη γραβάτα του και δεν το πίστευα!!
Ποιός ήταν (ο Ρόμπαξ;) που έτρωγε καπέλα;

Doc
(χωρίς αμφισβήτηση από κανέναν πλέον) είναι μακράν ο πιο αποτυχημένος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ

Κοκό
Ή αλλιώς:
Βλαμμένα άχρηστα μυαλά!

TeddyBoy είπε...

Μουράτε
Ο κάθε λαός είναι υπεύθυνος για τους ηγέτες του λένε, οπότε το έχεις το δίκιο σου.
Τους δίνω όμως ένα ελαφρυντικό: Τώρα δεν το θέλουν ούτε οι ίδιοι!

Ένα ελαφρυντικό που σε καμμία περίπτωση δεν δικαιούνται οι Αμερικάνοι, οι οποίοι χάρισαν και δεύτερη θητεία στον κανακάρη τους, παρ' όλα τα εγκλήματα που είχε διαπράξει.

Mara Lisha είπε...

Δεν με ενδιαφέρουν οι πολιτικές των τρανών αυτού του πλανήτη. Εμείς οι ενήλικοι τους επιλέγουμε. Με νοιάζει να μην βλέπω εικόνες μικρών παιδιών να κλαίνε ή να φοβούνται να παίξουν στην αλάνα. Αυτό με ενοχλεί…

Ανώνυμος είπε...

Τί διαφορά έχει ο Σακαασβίλυ από τον δικό μας "αόρατο¨ δικτάτορα Ιωαννίδη? Αμφότεροι νόμισαν ότι με αμερικανιές θα συντρίψουν όσους ήθελαν...
Τι ωραία θα ήταν και ο έτερος υπάλληλός τους στα Βαλκάνια, ο Γκρούεσφκυ, να κατέβαινε να "απελευθερώσει" την Θεσσαλονίκη...
Θα είχαμε ησυχάσει μιά και καλή με το μακεδονικό...

TeddyBoy είπε...

Chomatery
Πολύ σωστά τα λες. Όσο για τον υπάλληλο νάμπερ του, τον βλέπω επίσης να καίγεται αργά ή γρήγορα γιατί η 'Παλαιά Ευρώπη', δεν τους βλέπει και με τόσο καλό μάτι τους Αμερικανοτραφείς νέους ηγέτες..