Πέμπτη, 8 Μαΐου 2008

Πράσινες Ταράτσες

Φαντάζομαι πως όλοι θα έχετε ακούσει για την προσπάθεια του Δημάρχου Αθηναίων κ. Κακλαμάνη, να πείσει τους κατοίκους της πρωτεύουσας να γεμίσουν τα μπαλκόνια και τις ταράτσες των σπιτιών τους με πράσινο!

Γλάστρες, λουλούδια, και κάθε είδους φυτό θα αντικαταστήσει το τσιμέντο, δίνοντας μια νότα φρεσκάδας στην πόλη, έστω και αν το αποτέλεσμα θα το βλέπει μόνο ο Θεός από ψηλά!

Κάτι τέτοιες προσπάθειες είναι τελικά που με κάνουν να νιώθω και εγώ λίγο Ευρω(παίος)/(πέος), σε αυτή εδώ τη φτωχή χώρα!

Βέβαια εδώ όλα γίνονται με τον τρόπο τους, ο οποίος βέβαια είναι μοναδικός! Ας πάρουμε για παράδειγμα το τι μπορεί να συμβεί στην Ελλάδα με τις πράσινες ταράτσες:

1) Οι πολίτες θα ζητήσουν επίδομα πρασίνου, όπως λέμε επίδομα πετρελαίου. Χρήματα δηλαδή για τις διάφορες εργασίες που θα απαιτεί ο νέος τους κήπος.

2) Οι πιο πονηροί πολίτες θα φυτέψουν ντοματούλες, αγγουράκια και άλλα ζαρζαβατικά και θα βγαίνουν κάθε Πέμπτη και Σάββατο στη λαική, για να βγάζουν και κανένα ψιλό...

3) Θα μυρίζει όλη η πόλη σκατίλα γιατί σίγουρα κάποιοι θα ανεβάσουν γίδια και γελάδια για να βοσκήσουν, προσπαθώντας να γίνουν μεγάλοι κτηνοτρόφοι!

4) Θα αυξηθούν οι επίδοξοι εμπρηστές! Βέεεεβαια... Όσοι δεν έχουν τα κότσια να βάλουν μεγάλες φωτιές όπως αυτή στην Πελοπόνησσο, θα περιοριστούν σε κανά-δυο ταράτσες και τελείωσε η υπόθεση!

5) Φωτιές = Πυροσβεστική. Άρα αύξηση των θέσεων στην Πυροσβεστική, άρα περισσότερα ρουσφέτια της κυβένησης, περισσότερη γκρίνια της αντιπολίτευσης!

6) Πολλοί θα κτίσουν και έξτρα δωμάτια πάνω στις ταράτσες, θα τα δηλώνουν ως εξοχικά και δεν θα είναι και αυθαίρετα...

...τελικά ρε παιδιά μήπως να τα αφήσουμε όπως είναι τα πράγματα; Δεν λέω καλή η ιδέα αλλά προβλέπω να γίνεται της Πουτ*&%@ς!

**έξτρα συμβουλή του Blog85100 προς τους φοιτητές της γεωπονικής: Αγνοήστε το κάλεσμα του δημάρχου, και μην προσπαθήσετε να φυτέψετε τίποτα δείχνοντας την επιθυμία σας για την αποποινικοποίηση της κάναβης, γιατί σε μελλοντική φωτιά βλέπω από τα ντουμάνια τα αεροπλάνα που θα πετούν πάνω από την Αθήνα να ακολουθούν πορεία ανάλογη αυτών της 11/9 στους Δίδυμους Πύργους!

3 comments:

manetarius είπε...

Εγώ προτίνω εκτός από το πράσινο που θα φυτέψουμε στις ταράτσες μας και νιώσουμε Ειρωπαίοι, να βάλουμε και καμιά πισινούλα, να νιώσουμε και λίγο εφοπλιστές...τύφλα να 'χει ο Νιάρχος!

Αχ βρε Δήμαρχε, αχ βρε Δήμαρχε !

TeddyBoy είπε...

Έλληνας με κροίσος με 9 γράμματα..

Μ-Α-Ν-Ε-Τ-Α-R-I-U-S

Αχ όχι, δεν ταιριάζει είναι με 10!

thanos είπε...

grapse kai esy thn dikia soy istoria...prosklhsh se blogopexnido !
:)