Παρασκευή, 16 Μαΐου 2008

Οι Παπαρολογίες του Σουφλιά

Ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κύριος Γεώργιος Σουφλιάς έκανε άνω κάτω την βουλή των Ελλήνων με την δήλωση του "Όσα λέγονται περί παρωδίας διαλόγου για το χωροταξικό, είναι παπαρολογίες" η οποία και κατεγράφη στα πρακτικά.

Η παραπάνω δήλωση ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από βουλευτάδες, εκπροσώπους περιβαλλοντολογικών οργανώσεων, δημοσιογράφους και άλλα σημαίνοντα πρόσωπα της δημόσιας ζωής αυτού του τόπου!

Μερικά απ’ τα πολύ όμορφα και πρωτότυπα που ακούσαμε τις τελευταίες ώρες ήταν: ‘αντιπαρέρχομαι τέτοιου είδους δηλώσεις’, ‘μα τι εκφράσεις πεζοδρομίου είναι αυτές’, ‘δεν είναι του επιπέδου μου’, ‘αυτή η φρασεολογία δεν συνάδει με το πολιτικό ήθος’, κτλ.

Όχι κύριοι, είστε λάθος! Συνάδει και παρασυνάδει!

Εμείς για να τιμήσουμε την πολύτιμη συνεισφορά του πολιτικού ανδρός στα κοινά, αλλά και στη θεματολογία του Blog85100, σας παρουσιάζουμε ένα μίνι φωτο-αφιέρωμα στους σημαντικότερους σταθμούς της καριέρας του διάσημου καθηγητού Παπαρολογίας Γεωργίου Σουφλιά.


Ο καθηγητής την ημέρα της αποφοίτησης


Κατά τη διάρκεια εργασιών στην εξοχική του κατοικία στην Ανάβυσσο. Πολλοί αδίκως την χαρακτήρισαν αυθαίρετη, αλλά ο καθηγητής τελικώς δικαιώθηκε από την γνωμοδότηση δύο υπηρεσιών του ΥΠΕΧΩΔΕ!


Όταν βρήκε τη λύση στη βροχή προστίμων που απειλεί τη χώρα, για τις παράνομες χωματερές!


Ο καθηγητής καταγοητευόντας τους ακροατές του στο Πρώτο Διεθνές συνέδριο Παπαρολογίας.

5 comments:

beth είπε...

poli kalo to ar8ro
alla pio poli m aresei to paparo university

TeddyBoy είπε...

Από αυτό το πανεπιστήμιο φίλη Beth, έχουν αποφοιτήσει οι περισσότεροι απ' τους κοινοβουλευτικούς μας αντιπροσώπους!

sexy γουρουνιτσα είπε...

α!σας βρισκω πολυ αδικο αγαπητε teddyboy!!ο ανθρωπος βγηκε και δικαιολογησε την λεξη "παπαρολογιες"!!οχι οχι δεν ειναι χυδαια λεξη,στο τοπο του λεει ειναι βρεγμενο ξερο ψωμι με λαδι και τυρι και προσθετω εγω και τοματα!τετοια προκαταληψη πια!!!χαχα

TeddyBoy είπε...

Έχεις δίκιο γουρουνίτσα μου. Ο καθηγητής θυμήθηκε τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, τότε που αυτός και οι Σαρακατσαναίοι τρώγανε παπάρες κάθε μέρα, όλη μέρα.

Έτσι λοιπόν μεγάλωσε κι ο καθηγητής μας και σε αυτό το φαγητό χρωστάει αυτό που είναι σήμερα!

sexy γουρουνιτσα είπε...

ετσι ετσι !!!θυμαστε πιο παλια λιγα χρονια πριν υπηρχε μια διαφημιση γαλακτος που ελεγε "νουνου ομως ενα" και αλλη μια που ελεγε "μαγαλωνει μεγαλωνει γερα παιδια"!!στην εποχη του σουφλια ελεγε σε μια μονο διαφημιση "παπαρα ομως μια ......μαγαλωνει μεγαλωνει τον σουφλια!!!"