Πέμπτη, 29 Μαΐου 2008

Η διαγραφή Κούγια

Μετά την κουμμουνιστική συνομωσία εναντίον της Καλομοίρας ήρθε και η άδικη διαγραφή του γνωστού μεγαλοδικηγόρου Αλέξη Κούγια από τον δικηγορικό σύλλογο Αθηνών, για να μας υπενθυμίσει φίλες και φίλοι ότι δυστυχώς δεν ζούμε σε έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο.

Ο Αλέξης είναι ένα λαϊκό παιδί από την Πετρούπολη που πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια μέσα στη φτώχεια. Κι ενώ ‘η ζωή του δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα’ όπως δήλωσε κι ο ίδιος στην εκπομπή της κυρίας Τατιάνας Στεφανίδου, ο μεγάλος αυτός άνδρας κατόρθωσε με πολλή δουλεία, προσήλωση και αγάπη για αυτό που κάνει, να ενσαρκώσει το ελληνικό όνειρο.

Όπως ήταν φυσικό η μεγάλη επιτυχία του Αλέξη ενόχλησε πολλούς, που προσπάθησαν λυσσαλέα με ύβρεις και συκοφαντίες να τον μειώσουν και να τον ακυρώσουν ως επιστήμονα και ως άνθρωπο.

Οι προσπάθειες τους τελικά καρποφόρησαν, αφού το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών αποφάσισε χθες την διαγραφή του, κατηγορώντας τον άδικα για διαχρονική προσβολή του κύρους του δικηγορικού λειτουργήματος.

Αν η παραπάνω απόφαση οριστικοποιηθεί και από το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο, τότε ο Αλέξης θα βρεθεί αντιμέτωπος με την φάντασμα της ανεργίας και της ανέχειας που μαστίζει τους περισσότερους λαμπρούς νέους αυτού του τόπου.

Το Blog85100 καλεί σε συστράτευση όλους τους bloggers και τις υπόλοιπες προοδευτικές δυνάμεις, προκειμένου να βρεθεί μια λύση για το πρόβλημα του ανθρώπου που μας έδωσε μαθήματα θάρρους και αρετής, και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για όλους τους καταπιεσμένους συνανθρώπους μας ανά την υφήλιο.

Ο σκοπός είναι ένας και ιερός: Να βρεθεί μια νέα απασχόληση για τον άτυχο νέο, έτσι ώστε να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του, εάν ο μη γένοιτο διαγραφεί οριστικά απ’ τον σύλλογο και στιγματιστεί ως αποτυχημένος δικηγόρος.

Ο Αλέξης εξάλλου έχει πολλά ταλέντα και δεξιότητες. Εάν συνδράμουμε όλοι με τις ιδέες μας, ίσως δούμε πολύ σύντομα τον αγαπητό σε όλους μας Αλέξη, να κάνει μια νέα αρχή και να διαπρέπει σε κάποιο νέο τομέα.


Ο Κούγιας αθλητής στο άλμα εις ύψος

Όπως όλοι θυμόμαστε, είχε πηδήξει τη μάντρα του καναλιού Alter με φοβερή άνεση και μοναδική χάρη!


Ο Κούγιας Αρχιεπίσκοπος

Είναι δουλειά που του ταιριάζει γάντι. Το έχει δηλώσει άλλωστε και ο ίδιος: ‘είμαι ενάρετος’.


Ο Κούγιας μοντελοσώστης!

Επειδή η Εύη Βατίδου τον είχε αποκαλέσει κάποτε μοντελοπνίχτη, ίσως τώρα να είναι η στιγμή για τον Αλέξη να αποδείξει πόσο άδικος ήταν ο χαρακτηρισμός που του αποδόθηκε.


Ο Κούγιας μποξέρ
Έχει αποδείξει πως όταν τον πνίγει το δίκιο, ξέρει να αψηφά τον κίνδυνο και να τα βάζει ακόμα και με ισχυρότερους αντιπάλους. Ας μην ξεχνάμε πως πλάκωσε στα χαστούκια την σκληροτράχηλη Εύη Βατίδου, όταν εκείνη τόλμησε να διασκεδάσει έξω με την παρέα της.

Είχε επίσης πλησιάσει πισώπλατα και ξυλοφότωσε τον βαρέων βαρών ομοφυλόφιλο Γρηγόρη Βαλλιανάτο επειδή εκείνος είχε υπονοήσει πως ο Αλέξης έχει ομοφυλοφιλικές τάσεις.

2 comments:

manetarius είπε...

Νομίζω οτι θα τον προτιμήσω σαν Rocky Balboa!
..δεν κρατιέμαι να τον δω να τις τρώει απ' τον Ρώσο..!

TeddyBoy είπε...

Και μετά έχω άδικο που λέω ότι πίσω από κάθε αδικία βρίσκονται οι Ρώσοι! :))