Σάββατο, 10 Μαΐου 2008

Επικίνδυνο Ηλιέλαιο

Παρτίδες επικίνδυνου ηλιελαίου που είχαν εισαχθεί στη χώρα μας από την Ουκρανία, ανακλήθηκαν μετά από ελέγχους του ΕΦΕΤ.

Πιθανολογείται πως οι παρτίδες αυτές ειναι άκρως επικίνδυνες, καθώς φαίνεται να περιέχουν ποσότητα ορυκτέλαιου!

Μετά από έρευνες, ανακαλύψαμε πως η μεγαλύτερη ποσότητα του επικίνδυνου ηλιελαίου αγοράστηκε και χρησιμοποιήθηκε στην εκπομπή του Ηλία Μαμαλάκη!

Οι άνθρωποι του καναλιού, του ζήτησαν να το πετάξει αμέσως αφού κρίθηκε ακατάλληλο, αλλά ο γνωστός σεφ αρνήθηκε κατηγορηματικά δηλώνοντας πως στην δικιά του κουζίνα τίποτα δεν πάει χαμένο!

Άρχισε λοιπόν να το χρησιμοποιεί σαν καύσιμο (εφ'όσον περιείχε ορυκτέλαιο), και ζήτησε από το κανάλι του να διακόψει πλέον την εκπομπή του, παρακαλώντας τους να τον μεταθέσουν στη γνωστή εκπομπή TRACTION ως οδηγό αυτοκινήτων!

Ενημερώνουμε λοιπόν τους απανταχού bloggers - λάτρεις του αυτοκινήτου, ότι από την επόμενη σαιζόν ο Ηλίας πετάει την ποδιά του, βάζει τη στολή του, και τους προειδοποιούμε ότι θα ακολουθήσουν εικόνες σαν και αυτές:
4 comments:

wilma είπε...

έχετε όρεξη αυτές τις ημέρες ε? πολύ ωραία και τα δύο Post που διάβασα (χθες και σήμερα). μαμαλάκης και Αλαβάνος. νομίζω ότι από αύριο- μεθαύριο που δεν θα έχω βενζίνη θα σας ευχαριστηθώ περισσότερο, αφού δεν θα μπορώ να κουνηθώ από το σπίτι και θα σας διαβάζω με την ησυχία μου. εσείς τουλάχιστον είσαστε προνοητικοί έχετε το γαιδουράκι ;)

Limokontoros είπε...

Δεν είναι θέμα όρεξης... Είναι θέμα προειδοποίησης.. Αφού θα ξεμείνεις από βενζίνη βάλε ηλιέλαιο!
Προσοχή στις στροφές!

manetarius είπε...

Βρε το καημένο το Μαμαλάκι! Αδυνατισμένο τον είδα...Τελικά ισχύει οτι μετά από έναν αγώνα F1 οι οδηγοί είναι κατα8-9 κιλά πιο αδύνατοι; Γιατι αν ισχύει...τρέμετε μποντυλάιν!

balabala bambaluna ( pink, of course ) είπε...

XAXA! TELEIO!!!
BALABALA BAMBALUNA