Κυριακή, 11 Μαΐου 2008

Kill Bill vol. 1


Αξιολόγηση * * * * +
Δείτε το απόψε (23:15 Star)

Αν το έχετε δει, ξαναδείτε το!
Αν δεν το έχετε δει μην το δείτε!

..και γιατί παρακαλώ;
Γιατί αν δεν το έχετε δει ακόμα, κατά πάσα πιθανότητα ο αγαπημένος σας ηθοποιός είναι ο Ζαν Κλωντ Βαν Νταμ, η αγαπημένη σας ταινία το Fast and the furious, το αγαπημένο σας δελτίο ειδήσεων αυτό του Star, εκτιμάτε τον Ανδρέα Μικρούτσικο για όλα αυτά που έχει προσφέρει στην Ελληνική τηλεόραση και θεωρείτε τον Στράτο Τζώρτζογλου τον μεγαλύτερο ηθοποιό της γενιάς του!

Αν ανήκετε στην παραπάνω κατηγορία μην κάνετε τον κόπο, θα πάει χαμένο το βράδυ σας. Στο κάτω-κάτω το Mega θα παίζει ωραιότατο So you think you can dance 2!

Επί της ουσίας τώρα, ο Tarantino αποτίει φόρο τιμής στα γελοία karate movies των mid 70s – early 80s και το κάνει με τον μοναδικό, αξεπέραστο, πρωτοτυπο-κλισοειδή(!) κατάδικό του τρόπο.

Η ταινία είναι ένα σινεφίλ πάρτυ με μπόλικο γέλιο, δράση, βία, αγωνία, μουσική και μία λαχταριστή Uma Thurman σερβιρισμένη σε κίτρινο φετιχιστικό περιτύλιγμα!


5 comments:

manetarius είπε...

Καλημέρα Τέντι. Μετά από την "Πάστα Φλώρα" και τον Παπαγιαννόπουλο μέχρι να δώ το Κιλ τον Μπίλ, αποκοιμίθηκα. Ευτυχώ ο Ταραντίνος είναι αγαπημένος μου και τα έχω δεί όλα. Ακόμα κια το χόστελ..με κλειστά μάτια!

TeddyBoy είπε...

Το Hostel εως τώρα έχω αποφύγει επιμελώς να το δω.

Τι λες, να το τολμήσω;

manetarius είπε...

Μπα..θα φρίξεις. Εγώ το είδα πιο πολύ γιατί ζω στο ίδιο σπίτι με έναν σχιζοφρενή δολοφόνο με πριόνι που βλέπει οτι σπλάτερ κυκλοφορεί στην αγορά για να παίρνει ιδέες. Εγώ πώς την έχω γλυτώσει;; Πληρώνω το μισό νοίκι...εκεί που έφτασε η ακρίβεια ούτε οι δολοφόνοι δεν βγάζουν τα έξοδα τους!

thanos είπε...

πολυ αιμα-ψεμα ρε σεις ...

TeddyBoy είπε...

Εντάξει παιδιά με πείσατε!
Δεν υπάρχει περίπτωση!