Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2008

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα αγάπης


Τις άγιες αυτές ημέρες, ας αφήσουμε τη θεία χάρη του Χριστού να γαληνέψει την ψυχή μας και ας μοιράσουμε απλόχερα σε όλους τους συνανθρώπους μας λίγη αγάπη.

Και επειδή τα Χριστούγεννα ανήκουν δικαιωματικά στα παιδιά, ας κάνουμε ότι περνάει απ’ το χέρι μας για να ανθίσει και πάλι το χαμόγελο σε όλα παιδικά πρόσωπα.
Άγιος Βασίλης

Αχαχαχαχα!


[ συνέχεια > ]

Σφαγή στη Γάζα


[ συνέχεια > ]

Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου 2008

The nightmare before Christmas

Άγνοια κινδύνου;


[ συνέχεια > ]

Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου 2008

Oscar Benton - Bensonhurst blues

Merry Christmas you all!


Προσοχή
είναι εθιστικό!

[ συνέχεια > ]

Μικρές αγγελίες


Μικρές Αγγελίες[ συνέχεια > ]

Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2008

Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2008

Στα ύψη η τιμή της πέτρας

Ρίψεις αντικειμένων vol. 2
Έλα έλα, πάρε πάρε, τρεις πέτρες στο ευρωωωώΜε την τιμή του γκρίζου χρυσού
να έχει φτάσει στα ύψη..Πέτρες..οι θεσμικοί επενδυτές στρέφονται τώρα
σε πιο ασφαλή προϊόντα όπως τα άλευρα!Αλεύρι[ συνέχεια > ]

Παπούτσι στον Μπους

Ρίψεις αντικειμένων vol. 1Στους ιμπεριαλιστές πετούν παπούτσια..Μπους Παπούτσιαστους ειρηνιστές πετούν λουλούδια!Στυλιανίδης Μπουζούκια
[ συνέχεια > ]

Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2008

Ο Στυλιανίδης στα μπουζούκια


Το μυστήριο που ταλανίζει επί 8 συνεχόμενες ημέρες το έθνος έφτασε επιτέλους στη λύση του.

Ο καλλιτέχνης τον οποίο διάλεξε ο υπουργός παιδείας Ευριπίδης Στυλιανίδης για να διασκεδάσει, λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του άτυχου παιδιού ήταν ο Πασχάλης Τερζής.

Ο Πασχάλης σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την μεγάλη τιμή που του έγινε, αποφάσισε να αφιερώσει το νέο του δίσκο στο μεγάλο πολιτικό άνδρα.


Ευριπίδης Στυλιανίδης - Πασχάλης Τερζής

Τα τραγούδια που έχουν ήδη ξεχωρίσει απ’ το δίσκο είναι τα Καραμανλής ή χάος, Σεμνά και ταπεινά, Ασύμμετρη απειλή, ενώ στα διεθνή dance charts μεγάλη επιτυχία γνωρίζει το Όπου ήταν ΜακΝτόναλντς θα ξαναγίνει ΜακΝτόναλντς.

Στο επάνω μέρος της φωτογραφίας μπορείτε να διακρίνετε αυτή που σε συνεργασία με τους Αμερικάνους ενορχήστρωσε την εξέγερση των τελευταίων ημερών, στα πλαίσια της βρώμικης επιχείρησης αποδόμησης της κυβέρνησης Καραμανλή.[ συνέχεια > ]

Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2008

Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2008

Τρεις μάγοι

Για μας είναι τα δώρα!


Καλά Χριστούγεννα

Το όργανο
Είδε το τελευταίο επεισόδιο του LAPD και σηκώθηκε απ' το κρεβάτι. Έβαλε τη στολή, σιγουρεύτηκε ότι το όπλο είναι γεμάτο, φίλησε την εικόνα του Πολύδωρα και βγήκε απ' το χοιροστάσιο.

Ένιωθε αγριεμένος σήμερα. Όποιος του κουνιότανε θα έπαιρνε ένα καλό μάθημα. Αν ο αντίπαλος ήταν μικρός και άοπλος, ακόμα καλύτερα.

Και ξεκίνησε για υπηρεσία..


Ο ιδεολόγος
Ενημερώθηκε για το τραγικό συμβάν απ’ το ραδιόφωνο. Πετάχτηκε σαν ελατήριο απ’ το κρεβάτι και έτρεξε στο τηλέφωνο. Κάλεσε το αφεντικό του που ήταν μεσήλικας επαγγελματίας επαναστάτης, και πήρε σαφέστατες εντολές.

Έβγαλε απ’ το συρτάρι τη μάλλινη κουκούλα και την έβαλε στη τσέπη του. Βγήκε έξω και έκαψε ότι βρήκε μπροστά του.

Πυρπόλησε τα ιδανικά και την ειλικρινή οργή των χιλιάδων πολιτών που βγήκαν στο δρόμο για να καταδικάσουν την αστυνομική βία. Έφτυσε στον ιδρώτα εκατοντάδων φουκαράδων που υπερχρεώθηκαν στις τράπεζες, για να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά τους. Και βεβήλωσε τη μνήμη του άτυχου παιδιού.

Μετά γύρισε σπίτι, ξάπλωσε στο κρεβάτι και άρχισε να παίζει με το τρέντι κινητό που βούτηξε από ένα σπασμένο μαγαζάκι. Ήταν πλέον ικανοποιημένος. Ήταν ο σταρ της βραδιάς.


Ο ηγέτης
Βαρέθηκε τα dvd και έβαλε να δει ειδήσεις. Πάλι τον έβριζαν όλοι επειδή καίγεται η χώρα! Και τι να κάνω εγώ; Να πάω να σβήσω τις φωτιές; σκέφτηκε.

Δεν είχε καταλάβει ακόμα ότι η έκρηξη οργής είχε πολύ βαθύτερα αίτια. Δεν είχε καταλάβει ότι αυτός και η παρέα του είχαν κλέψει την ελπίδα από μια ολόκληρη γενιά. Το θέμα ήταν πολύ βαθύτερο απ’ την ανικανότητα του να διαχειριστεί την κρίση.

Θα τα καταλάβαινε όλα αυτά λίγο αργότερα. Έτσι κι αλλιώς πάντα αντιλαμβανόταν τα γεγονότα σε δεύτερο χρόνο. Θυμήθηκε τους συμμαθητές του που τον αποκαλούσαν μπουχέσα. Έβαλε το Αρμάνι σακάκι του και ξεκίνησε για τη δουλειά.

Είχαν λέει σύσκεψη. Πολύ τα βαριόταν κάτι τέτοια..


***


Και στη μέση όλοι εμείς που καλούμαστε εκβιαστικά
να συνταχθούμε με κάποιον απ' αυτούς.

Υou're either with us, or against us
– George W Bush

Όχι ρε!
Όλοι σας, διαφορετικές όψεις του ίδιου νομίσματος είστε!


[ συνέχεια > ]

Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου 2008

Σιωπή
Γιατί πως αλλιώς να εκφράσεις τόση θλίψη και τόση οργή;

Τα σχόλια περιττεύουν..


[ συνέχεια > ]

Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2008

Η φωτιά στη Ρόδο


Η Ρόδος κάηκε για άλλη μια φορά. Κατορθώσαμε και πάλι να πρωτοτυπήσουμε αποτεφρώνοντας 30.000 στρέμματα, Δεκέμβριο μήνα! Έχετε ξανακούσει δήμο να κηρύσσεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης λόγω καταστροφικής πυρκαγιάς κατά την περίοδο των Χριστουγέννων;

Πρόκειται για ακόμα μια πρωτοτυπία διεθνούς εμβέλειας που έρχεται να προστεθεί στην άλλη μεγάλη καλοκαιρινή επιτυχία της Ρόδου: την πυρκαγιά που κατορθώσαμε να κρατήσουμε άσβεστη για 6 ολόκληρες ημέρες!

Διαπιστώσεις του blog85100


Στην τέχνη δεν υπάρχει παρθενογένεση
Είναι πλέον πασιφανές, ότι οι προαναφερθείσες δοξασμένες στιγμές του νησιού μας είναι εμπνευσμένες απ’ το περσινό μεγαλείο της Πελοποννήσου.

Η εντυπωσιακή φωτιά του καλοκαιριού μπορεί να προβλήθηκε παγκοσμίως όπως αυτή της Πελοποννήσου, αλλά υστερούσε σε ένα βασικό σημείο: Την μη αποτέφρωση κάποιου σπουδαίου αρχαιολογικού χώρου όπως αυτού της αρχαίας Ολυμπίας. Τέτοιο θέμα πλέον δεν υφίσταται, αφού ο σπουδαίος αρχαιολογικός χώρος της Αρχαίας Καμείρου είναι από χθες κρανίου τόπος!


Ανατροπή
Την στιγμή που..
- είχε εκδοθεί ειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα
- στη Ρόδο έπνεαν ισχυρότατοι άνεμοι
- το εποχικό προσωπικό ήταν απολυμένο..
ξεκίνησε μια πυρκαγιά. Μετά από λίγες ώρες – εντελώς τυχαία - ξεκίνησε και μια δεύτερη πυρκαγιά απ’ την άλλη πλευρά του νησιού. Είναι σχεδόν αυταπόδεικτο ότι πρόκειται για εμπρησμό.

Τι κίνητρο όμως μπορεί να έχει κάποιος που θέλει να κάψει τη Ρόδο χριστουγεννιάτικα;
Είναι προφανές ότι πρόκειται για σχέδιο επεξεργασμένο από εξωθεσμικά κέντρα, που αποσκοπεί στην αποσταθεροποίηση και την πρόωρη ανατροπή του νεοσύστατου ΧΚΒ (Χριστουγεννιάτικο Κόμμα Βίλμας)!


Ο Θεός μας λυπήθηκε
Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής πυρκαγιάς, έσπευσαν στη Ρόδο διάφοροι υψηλά ιστάμενοι για να συντονίσουν το έργο της κατάσβεσης. Η αξιομνημόνευτη επάρκεια τους σε συνδυασμό με την πεισματική τους άρνηση να λάβουν υπ’ όψη τις συστάσεις των ντόπιων παραγόντων, οδήγησε στη μνημειώδη πυρκαγιά των 6 ημερών!

Χθες λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών δεν κατέστη δυνατό να προσεγγίσει τη Ρόδο κανένα αεροσκάφος και κανένα πλοίο. Την κατάσβεση της φωτιάς ανέλαβαν ντόπιοι πυροσβέστες και εθελοντές, με τα ελάχιστα μέσα που διαθέτει το νησί. Παλεύοντας με ανέμους της τάξης των 10 μποφόρ, κατάφεραν να θέσουν τη (διπλή) φωτιά υπό έλεγχο μέσα σε μία μόνο ημέρα.

Την επόμενη φορά που θα έχουμε πυρκαγιά, θα οργανώσουμε εθελοντική ομάδα αποκλεισμού αεροδρομίων και λιμανιών!
[ συνέχεια > ]

Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου 2008

Η Χίλαρι υπουργός εξωτερικών


Και επειδή οι Clintons παραδοσιακά βομβαρδίζουν Βαλκάνια..Χίλαρι ΚλίντονΚαλυ-φθείτε!μάσκες


Οικολογικό Ρέμπους


Βρες τι χρησιμοποίησε ο Μπιλ Κλίντον μαζί με τον οικολόγο Αλ Γκορ, για να βομβαρδίσουν τη πρώην Γιουγκοσλαβία και κέρδισε πλούσια δώρα!ρέμπους

[ συνέχεια > ]